Party pumpkins en Drum & Bass in het Magistrat

Het is weer tijd voor alle freaks en feestgangers om naar buiten te komen want het Magistrat presenteert binnenkort ‘Halloween Madness’. Een avond vol horror en keiharde beats om te zorgen dat iedereen er een fantastische avond uit kan halen. Zo zal uiteraard heel het Magistrat worden omgetoverd naar een echte house of horror vol met spooky decor en allerlei andere verassingen om het echte halloween gevoel te ervaren.

De avond wordt verdeeld over 3 zalen en samen zullen zij ervoor zorgen dat elke raver helemaal tevreden wordt gesteld. Met zowel een Hardcore, Drum & Bass als een Techno area kan elke feestganger zijn borst nat maken voor weer een te gekke avond!

In de Drum & Bass area zal er ook een speciale vinyl set gedaan worden voor de liefhebbers van echte dj-skills. Daarnaast heeft Drum & Bass dj Copelandia een speciale track gemaakt voor de Drum & Bass feesten in het Magistrat en hij zal aankomende editie de videoclip van deze single daar gaan opnemen. Als je benieuwd bent kan je onderaan dit bericht alvast luisteren naar de preview van ‘Bass Magic’. Of als je wilt weten hoe gaaf het er de vorige keer aan toe ging kan je natuurlijk ook het afterfilmpje van de vorige editie bekijken. Met een vette track van onze jongens van Obskur.

Het belooft dus weer een avond vol met energie en entertainment te worden en het is ook nog eens gratis entree! Dus zorg dat je er bij bent op de 26ste want het zal zeker weer een editie worden om te onthouden.

Voor meer info kan je ook de Facebook pagina van het event bekijken.

 

‘Bass Magic Promo Video’

‘Aftermovie Magistrat 05-10’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *