EBC artiesten join forces!

Afgelopen maand is een spannende periode geweest voor de artiesten van EBC Entertainment. Zo stonden meerdere artiesten van EBC Entertainment on stage in het Magistrat in Den Haag op de afgelopen 2 edities van hun drum & bass feest, daarnaast zijn er weer dikke releases uit van onze artiesten met de eerste samenwerking van onze Copelandia & Q Pierot.

Eerst stonden op 24 augustus the Funky D & Copelandia in de Magistrat en op 7 september werd dit aangevuld met Obskur en stonden ook de mc’s J Encore en Pascion (van het label BAMN Entertainment) on stage om het dak eraf te blazen. De vibe was echt aan en om de mood een beetje te delen hebben we een filmpje met een fotogalerij gepost. Uiteraard is het niet hetzelfde als er bij zijn dus we houden jullie zeker op de hoogte over toekomstige evenementen.

Ook brachten Copelandia & Q Pierot hun eerste collabo uit genaamd ‘Find My Way’ een echte mix van stijlen. Melancholische ambient sounds met harde kicks en bass noises ondersteund met piano spel van onze Copelandia. Je kan hem nu luisteren op youtube, op SPOTIFY of je kan hem downloaden via BEATPORT.

En onze turntable held the Funky D ondergaat zijn eigen muzikale transformatie. Begonnen ooit als jungle dj en kende faam als turntablist van hits als ‘To The Beat Of The Drum’ maar opent nu een nieuw hoofdstuk met zijn label DBK Productions. Daarom heet zijn nieuwe single ook gepast ‘Change In To Another Man’. Het is een ware combinatie van zijn oude funky marathon sound met de sounds uit 2018. Ook deze kan je nu luisteren op youtube en SPOTIFY of je kan hem downloaden via BEATPORT.

Maar behalve nieuwe singles uitbrengen en optredens zijn de artiesten van EBC Entertainment nog druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe sets. Zo presenteert Copelandia zijn nieuwe liveset ‘Indian Bass’. Een set met alleen maar tracks geproduceerd door Copelandia waarbij zijn eigen sound er helemaal uit komt. De tracks worden niet alleen gemixt maar er wordt ook livemuziek toegevoegd en zo presenteert Copelandia meer een live optreden dan alleen een dj set. Check nu de video op youtube of download hem via SOUNDCLOUD!

Na zijn energieke optreden afgelopen vrijdag kwam ook in the Funky D de oude jungle turntablist weer naar boven en ook hij heeft speciaal daarom een nieuw setje opgenomen.

Ook deze is terug te luisteren op youtube.

Wil je verder op de hoogte blijven van alle activiteit van EBC Entertainment? Volg ons dan ook op FACEBOOK om helemaal up to date te blijven.

1 thought on “EBC artiesten join forces!

  1. Pingback:BAMN Artist featured on EBC Entertainment – BAMN Ent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *