EBC Entertainment presenteert: Kings & Queens

Wil je graag royaal feesten, dansen alsof er niemand kijkt en alles uit het moment halen? Dan is Kings & Queens het feest voor jou. Je kan namelijk als een echte king of queen de hele avond helemaal jezelf zijn want wat er in de club gebeurt blijft in de club. Geen foto’s, geen video’s, privé en de ervaring van Kings & Queens is er dan ook alleen exclusief voor de bezoekers. Zo zullen de artiesten van Kings & Queens er voor zorgen dat iedereen helemaal los komt en royaal verwend wordt met swingende beats en zoete baslijnen. Tijdens de avond word je op een reis meegenomen en zorgen we dat elke feestganger met een voldaan gevoel weer naar huis kan gaan.

Line Up:

—Sairen—

Sairen is een artiest die een impact maakt met haar eigen kenmerkende gevoel voor persoonlijkheid als producer en DJ. Met haar combinatie van funky techno met een flinke drive en tintjes van acid zorgt zij er voor dat zij haar eigen verhaal kan vertellen en houdt ze de dansvloer altijd in beweging.

—The Funky D (4 decks set)—

The Funky D is een ware turntablist en dat is aan zijn stijl ook te merken. Zijn jaren aan draaiervaring hoor je ook terug in hoe hij de dansvloer bedient en the crowd op de eerste plek zet. Dit zal hij dan ook niet zomaar doen maar met maar liefst een 4 decks set zoals ook alleen The Funky D dat kan.

—L.D. 50 —

Over je grenzen gaan, dat is waar L.D. 50 voor staat. Zo zal L.D. 50 met al zijn flair en charisma het uiterste uit je willen halen. Met zijn kenmerkende stijl van produceren en oldskool mixing stijl krijg je van L.D. 50 een unieke techno ervaring zoals je die van niemand anders kan krijgen.

—Divain—

Skills, techno beats en een hele dosis aan energie is wat je van Divain kan verwachten en ze stelt dan ook nooit teleur. Zo zal zij de King & Queens avond in stijl en stevig afronden voor de dansliefhebbers die graag tot de late uurtjes door dansen.

Entree:

Deurprijs 10 euro
Gratis entree voor EBC Entertainment leden (klik hier voor meer info)

Datum:

28-02

Locatie:

Het Magazijn, Grote Markt 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *