The Funky D

EBC Entertainment presenteert de terugkomst van ‘The Funky D’, 1 van de grondleggers van de Nederlandse techno scene. De turntablist van de hit ‘To The Beat Of The Drum’ uit 1986 en 1 van de resident-dj’s van de legendarische club de Marathon.

Zijn unieke turntable style maakte hem ongelofelijk populair op dansvloeren overal op de wereld en na meer dan 10 jaar zal the ‘Funky D’ opnieuw de raver in beweging krijgen tot deze niet meer kan.

Zo heeft hij niet alleen enorm veel talent achter de draaitafels maar heeft hij ook het label ‘DBK Productions’ opgericht. Een label gedreven om nieuwe sounds aan de luisteraar te introduceren.

Op ditzelfde label bracht ‘The Funky D’ vorig jaar zijn eerste soloalbum uit ‘Tribal House’. Een ervaring waarbij de luisteraar volledig mee kan gaan in de funky grooves en beats waar ‘The Funky D’ zo bekend om is.

Voor de liefhebber van funky sounds en dikke beats kan een avond met ‘The Funky D’ niet stuk en zo is hij ook een aanvulling voor elke dance gelegenheid.